En för alla och alla för en a.k.a Garter Ear Flap Hat

Min Garter Ear Flap Hap är klar! Och nu blev det ju lite krångligt för den passar alla i familjen (ja, mer eller mindre). Tanken var att lilltjejen skulle få den, men så provade sonen den och ville ha den. Och slutligen så satte även sambon på sig mössan och han var ju rätt gullig i den han med 😛 Jag får väl ole-dole-doffa och se vem som får den?

Men nä, jag plockade fram nytt garn (rosa såklart) till en ny mössa till lilltjejen. Och sambon var kanske inte alltför sugen när det väl kom till kritan.

Garter Ear Flap Hat

Jag är i alla fall helnöjd. Älskar mönstret, det var lättstickat och gick supersnabbt. Mössan är jättegullig och garnet jag spann är jättegosigt och blev väldigt fint i mössform. Jag stickade även in lite reflextråd i ca 4 varv i nederkant.

Nu återstår bara att fästa trådar och kanske göra en sån där söt liten pompom längst upp. Vi får se vad den tilltänkte ägaren/ägarinnan önskar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *