Julkoma och provlapp

God fortsättning hörni! Hoppas ni haft en bra jul. Här har det varit lite segt idag, sent i säng och tidigt upp.

Jag hann i alla fall sticka ett par Lovikkavantar i barnstorlek under julafton och juldagen. Men idag uppstod ett sorts stickvakum.

Jag har länge funderar över vad mina 6 härvor Manos del Uruguay Silk Blend Fino ska bli så jag gjorde slag i saken och scrollade igenom ”pattern ideas” på Ravelry. Efter ett gäng sidor hittade jag koftan Caramel.

Sagt och gjort så började jag sticka en provlapp. Efter 10 varv mätte jag och insåg att jag stickat med storlek 3 istället för 4!!! Trött var det ja… Hann göra en liten bit med rätt stickor och stickfastheten verkar stämma än så länge. Det kommer nog bli bra det här!

IMG_8553-0.JPG

2 reaktion på “Julkoma och provlapp

    1. sofi

      Tack! 😀 Hoppas bara att jag ska orka sticka klart hela koftan också. Vore synd på så fint garn att få bli ett UFO.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *