Julpynt nummer två, en stickad julkula

Jag fick lite mersmak av att sticka den fina julapelsinen här om dagen. Och ja, mormor behövde ju en julklapp. Så jag Googlade lite på stickade julkulor och hittade några av Arne och Carlos fina mönster hos SVT Gokväll. Det kanske inte var det lättaste mönstret, jag fick till exempel tänka efter ett tag innan jag hajjade att det skulle vara tre färger i mönstret som jag ville sticka.

Jag stickade i alla fall klart själva kula, det tog en Star Wars-film 🙂 Sen var det läggdags men idag har jag stoppat och sytt ihop den. Den blev glittrig och fin av det guldiga garnet som jag kombinerade med det vita och röda. Är dock lite missnöjd med själva formen och vet inte om det är på grund av mönstret, garnet eller att jag inte är jättebra på mönsterstickning. Men mormor kommer säkert bli glad ändå 🙂

Stickad julkula efter Arne och Carlos mönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *