Caramel uppdatering

Det går framåt med min Caramel-stickning. Just nu har jag inte något annat projekt liggande (om man nu inte räknar en ett år gammal Katniss Cowl som är 70 % klar, men det gör jag inte, sådeså). Så det går rätt snabbt det här tycker jag! Och fint blir det tycker jag också. Jag har lagt till några maskor under ärmhålet för det är ju inte kul när det blir för tajt där och jag vill verkligen att den här koftan ska bli perfekt. Följer Tant Koftas utmärkta beskrivning från hennes ”Uppifrån och ner”-häfte i hur jag gjort ökningen där så jag hoppas det blir bra.

Som vanligt så är inte systemkameran laddad och även om den var det så var jag helt ensam hemma idag när det skulle plåtas så det hade inte gått ändå. Så ni får hålla till godo med halvbra mobilbilder igen.

En stickad Caramel-kofta under arbete.

En koft-selfie i köket blev det. Har hunnit ner ca 5 cm under ihoptagningen för ärmhålen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *