Felstickat och bästa stickmarkören

Den där disktrasan jag började sticka på, insåg nyss att jag läst fel i mönstret. Typiskt mig 😛 Jag läser igenom, tror att jag har fattat, lägger undan mönstret och kör på. Tur att jag då inte hunnit så långt, blir till att repa upp och börja om från början. Så kan det gå!

Men jag såg i alla fall ett till bra tips hos En till stickblogg om ett fiffigt sätt att använda en garnända som stickmarkör. Jag har använt det tidigare men inte tänkt längre än till att markera början och slutet men nu har jag lärt mig att markera antal varv också bland annat.

Jag älskar såna här fiffiga tips, så har du något bra att dela med dig av så kommentera gärna.

Det är en lång film men du kan spola till ca 4:40 om du inte orkar titta på hela.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *