Det går långsamt framåt

Jag stickar vidare på min Offe och har lite svårt att välja vilken färg jag ska göra på kanterna runt koftan. Just nu står det mellan en senapsgul och en mörkt turkos/jeansblå. Jag tror att den senapsgula egentligen passar bäst men det är inte riktigt min färg så jag är inte helt övertygad. Men det är ju en liten bit kvar innan jag ska börja med kanten så jag hinner fundera ett tag till.

Offekofta med färgval för kanten

Sen har jag också börjat på en Viajante. Jag såg den först hos Garnomera och tyckte idén var helt fantastisk. Det är alltså en trekantig sjal som stickas som en tub, då kan man antingen använda den som en helt vanlig sjal eller dra den över huvudet som en typ av poncho. Dessutom är det inga aviga maskor alls i mönstret och det kändes ju faktiskt helt okej 😛 Jag har inte kommit så långt än men snart får jag börja sticka runt.

Garnet är Magasin Duetts Supersoft i färgen Cranberry. Mitt första projekt i det här garnet. Jag har bara hört gott om det så jag hoppas att det blir så mjukt och fint som de säger efter blockning.

Viajante av Martina Behm

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *