Koftan Argo och mitt behov av att ändra saker

På Syfestivalen i Älvsjö köpte jag fantastiskt garn av Vikan Garn i en superfin varm lavendelfärg och lite av en blekgrön färg som kontrast. Av det hade jag bestämt att jag skulle sticka koftan Argo, och så blev det också.

Jag har aldrig stickat något klart så fort, relativt tjockt garn och tjocka stickor och någon VAB-dag gjorde susen och koftan blev klar på under två veckor. Jag är supernöjd! Förutom att jag kände mig tvungen att ändra en av ökningarna vid axeln, jag trodde det skulle bli snyggare. Men det blev det visst inte. Så kan det gå, men det ser okej ut såklart men jag skulle ha hållt mig till mönstret.

Jag, koftan Argo och min lilla linslus till dotter!

Jag, koftan Argo och min lilla linslus till dotter!

Koftan Argo

En reaktion på “Koftan Argo och mitt behov av att ändra saker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *